Tango u skafanderima: Scena iz srpske kovid ambulante

Lifestyle 30. dec. 202011:27
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ljudi kojima je ova godina bila najteža su definitivno lekari i medicinsko osoblje. Rad pod skafanderima i svakodnevno spasavanje života u predugim, napornim smenama će sigurno pamtiti jako dugo. Ipak, kao simbol otpora koroni, pobede ljubavi i životne radosti pamtićemo jedan sasvim poseban video snimak.

Pročitajte još:

Video je snimljen u maju u Beogradu, u laboratoriji za dijagnostiku kovida, na kraju smene, poslednjeg dana volontiranja i izolacije koja je trajala više od mesec dana, piše na Fejsbuk strani Tango Natural Beograd, ali je masovno počeo da kruži društvenim mrežama ovih dana.

 

Tango u COVID laboratoriji

Snimak koji je obeležio prethodnu tango godinu! ?

Nastao je u Beogradu, u laboratoriji za dijagnostiku COVIDa, na kraju smene, poslednjeg dana volontiranja i izolacije koja je trajala više od mesec dana!

„Kabeseo kroz zamagljene vizire i eto ga tango. Izgleda da nikad nisi umoran toliko da propustiš priliku za ples“, poručili su Marija Rajičić i Ivan Životić ??

Posted by Tango Natural Beograd on Monday, December 28, 2020

„Kabeseo kroz zamagljene vizire i eto ga tango. Izgleda da nikad nisi umoran toliko da propustiš priliku za ples“, poručili su Marija Rajičić i Ivan Životić.

Kabeseo predstavlja jedan od najbolje prihvaćenih načina pozivanja na ples u tango zajednicama. Zasniva se na neverbalnoj komunikaciji prostim pokretima glave.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar