Foto: Shutterstock

Bezobrazluk ili ludilo?

Ne mrežama se deli oglas za izdavanje stana u Jajincima koji bi do juče zvučao suviše ludo da bismo uopšte razmišljali da li je realan, a čak i danas, kad nas malo toga može iznenaditi na tržištu izdavanja nekretnina – preteran je.

Lik navodno za 500 evra mesečno izdaje „nov troiposoban stan od 66m2 + terasa 10m2“. Kako se napominje, u stanu još niko nije živeo, a zgrada je sazidana 2019. godine.

Međutim, ispostavlja se da stan uopšte nije useljiv. I još gore – od budućih zakupaca se očekuje da ga završe.

„U stanu je potrebno je završiti: laminat, kuhinju, sobna vrata (3 kom+1kupatilska), grejanje (samo kotao jer imam radijatore)“, navedeno je uz objašnjenje koje uopšte ne popravlja utisak da je u pitanju šala.

Foto: Kupujemprodajem

„Razlog zašto budući zakupci trebaju da završe stan je taj što isključivo tražim ozbiljne stanare koji neće biti u stanu 6 meseci i posle otići, jer nakon prvog izlaška stanara taj stan više nikad neće biti nov. I u slučaju da hoću da ga prodam moraću da spustim cenu barem za 30% (što bi bilo oko trideset hiljada eura) budući da stan sad vredi nešto preko sto hiljada. Ovo je idealan stan za nekog ko ne planira da se seli a želi da stan uredi po svojoj želji. Treba uložiti 2000e i dobijate NOV stan.“

Zapravo ne dobijate. I dalje treba da platite 500 evra mesečno.

„Ma ovo je neko trolovanje. Nema šanse da je stvarno“, „E dalje od ovoga nema! Ako su ozbiljni, onda mnogo nisu normalni“, komentarišu na Tviteru. Pa, mislite da je fora?

Pročitajte još:

***
Bonus video: Beograđanka iznajmila stan Ruskinji za 1.000e

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar