Melani Grifit
Foto: W Blanco / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koliko već slušamo i čitamo o tome kako žena samo do određenih godina sme da nosi farmerke, mini suknje, šortseve? Da li moda zaista priznaje godine i jesmo li u jednom trenutku prestari da bismo nosili određenu odeću? Melani Grifit ima odgovor.

Oko tih pitanja uvek se vode rasprave i dok jedni smatraju da ne bi trebalo da postavljamo nikakve granice kada je u pitanju moda, drugi su ubeđeni da u određenim godinama iz ormara treba da izbacimo pojedine komade. I to se naravno, kao i uvek u ovakvim pričama, odnosi samo na žene.

Tako su, kada su se ovih dana pojavile fotografije 62- godišnje Melani Grifit u šortsu od džinsa, osvanuli i podeljeni komentari na društvenim mrežama, prenosi Dnevnik.hr.

Melani Grifit
Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Prestara je za ovo. Ovakav šorts je ipak za mlađe žene“, samo je jedan u nizu komentara. „U tim godinama trebalo da nosi duže pantalone“, složio se drugi dežurni čuvar morala i estetike.

Pročitajte još:

Mnogi su ipak stali na stranu glumice i zaključili da je potpuno besmisleno kritikovati je zbog onog što nosi.

„Kakva glupost, najbolje da se na 100 stepeni umota od glave do pete kako bi udovoljila vašim standardima. Neka nosi šta god želi“, odgovorili su obožavaoci glumice.

Bravo za Melani, šorts i gole noge! Udobnost, lični afiniteti i sloboda izbora su uvek na prvom mestu, a šta vi mislite o tome – vaša stvar.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)