Olga, ruskinja u Beogradu, stan
Foto: Instagram/0lga_archery

Olgin video je izazvao više pažnje nego što je planirala.

Mlada Ruskinja Olga, koja se preselila iz Moskve u Beograd, pohvalila se stanom koji plaća 950 evra mesečno, ali umesto čestitki što je konačno našla novi dom dobila je gomilu negativnih reakcija – od podsmeha jer su je „opljačkali“ do komentara u kojima je okrivljuju za rast cena iznajmljivanja nekretnina u Srbiji.

Zato je odlučila ponovo da se obrati svojim pratiocima, posebno Srbima i to – na srpskom.

„Za sve ljude koji su danas ovde, svrha videa je da vam pokažem da sam konačno našla mesto za život, nije mi bila namera da bilo koga uvredim pokazivanjem stana. Mislim da su kirije visoke, čak i za mene. Žao mi je svih ljudi kojima je teško zbog skoka cena na tržištu“, napisala je Olga.

Olga, ruskinja u Beogradu, stan
Foto: Instagram/0lga_archery

Kako ističe, „veoma je zahvalna na prilici da ostane u Srbiji u ovom ludom vremenu“.

Olga, ruskinja u Beogradu, stan
Foto: Instagram/0lga_archery

„Srbi su fantastični ljudi, ljubazni, druželjubivi i puni podrške“, istakla je mlada Ruskinja, čiji je video postao viralan prvenstveno zbog previsoke cene koju plaća za iznajmljivanje stana u centru Beograda.

Usput, ona se i požalila da je duže vreme tražila stan i da je svesna da je to visoka cena, ali da je bila jako srećna kad je našla ovaj stan – „takva su pravila igre, a nije baš super biti beskućnik“.

„Idemo u naš stan! Nema više beskućnika u Beogradu. 40 minuta hoda od centra, prelepa oblast, 2 sobe: spavaća soba + dnevni boravak sa kuhinjom, balkon, od bonusa: balkon i parking mesto za skuter“, napisala je ona uz snimak na kojem se vidi kao pleše po stanu.

Pročitajte još:

***

Bonus video: Ruska radnja u Beogradu: Ima li više ruskih potrošača u Srbiji?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare