RHMZ je za danas dao upozorenje na kratkotrajne vremenske nepogode.

U Srbiji danas promenljivo oblačno, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, na istoku i jugu i sa sunčanim intervalima. Lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina, u zoni pljuska i jak vetar. Vetar slab do umeren severni i severoistočni.

Najniža temperatura od 16 do 21, a najviša dnevna od 30 na severu do 35 stepeni na jugu i istoku, saopštio je RHMZ, na čijem sajtu je aktuelno upozorenje za područje Srbije na kratkotrajne vremenske nepogode, i posebno za Beograd.

RHMZ
RHMZ

 

Kako je najavljeno, u narednih sat vremena na području Kolubarskog, Šumadijskog i Braničevskog okruga, kao i u jugozapadnoj Srbiji ponegde kiša i lokalni plјuskovi sa grmlјavinom.

RHMZ
RHMZ

U Beogradu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severoistočni. Najniža temperatura od 19 do 21, a najviša dnevna oko 32 stepena.

U Srbiji do 15. avgusta promenljivo.

U utorak nestabilno, a lokalno se očekuju i vremenske nepogode praćene gradom, većom količinom padavina i jakim vetrom u zoni pljuska.

Nakon toga ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)