Proverili smo na najpouzdanijem meteo sajtu kad staje sneg u Beogradu

Lifestyle 22. jan. 202211:46 > 12:44
Podeli:
Sneg zima
Sneg u Beogradu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Beograd je postao beo za svega par sati i kako nam deluje - sneg se neće zaustaviti skoro. U nadi da nećemo biti zavejani do ušiju, proverili smo na najpouzdanije sajtu kada će i da li uskoro prestati da pada.

Prema sajtu Yr.no duva slab vetar sa zapada, a padavine će oslabiti do 13 časova. Prema njihovim tvrdnjama, temperatura u našem glavnom gradu će do 14 časova porasti i iznosiće 0 stepeni Celzijusovih, dok će sneg potpuno stati. Najavljuje se i pretežno oblačno, blago sunčano vreme.

Minimalna dnevna temperatura u Beogradu dostiže i do minus četiri stepena, dok je maksimalna temperatura 0 stepeni.

Izvor: RHMZ

Slično stanje je i u ostatku Srbije, gde se prema izveštaju RHMZ očekuje maksimalna dnevna temperatura u Negotinu i iznosiće tri stepena, dok je minimalna očekivana na Kopaoniku i iznosiće do minus 15 stepeni Celzijusovih. Što se padavina tiče, padavine su blage i očekuje se da budu slabe do umerene, dok je jak sneg prisutan jedino u Banatskom Karlovcu.

Prema yr.no, sutra nas ne očekujusnežne padavine, što je RHMZ i potvrdio najavljujući i umereno oblačno vreme sa maksimalnom temperaturom koja će iznositi jedan stepen. Minimalna temperatura dostizaće do minus četiri stepena Celzijusovih.

***

Bonus video: Koraci na niskim temperaturama – Kad hodaš, treba da zastajkuješ

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar