Povratak Đanga: Kako je beogradski pas nađen u Ivanjici

Podeli:
pas izgubljen
Foto: Printscreen/Infoliga.rs

Porodica Spasić iz Beograda doživela je prijatno iznenađenje kada su ponovo pronašli svog psa Đanga, koji je pre dvadesetak dana nestao - a onda se naprasno pojavio u Ivanjici. Priča je neverovatna i veoma dirljiva.

Đango je pet godina kućni ljubimac porodice Spasić i sa njima je odmarao na planini Zlatar. Jednog dana nije se vatio iz šetnje. Iako su pokušavali da ga pronađu, obilazili Zlatar i sva okolna sela, psa nije bilo. Skrhani tugom vratili su se u Beogradu, piše Infoliga.rs.

Kada je vlasnik, Ivan Spasić, saznao da je Đango živ, odlučio je da priredi iznenađenje porodici kojoj je rekao da u Ivanjicu idu da nabave novog vučjaka.

Pročitajte još:

Sve je počelo juče u u kasnim popodnevnim satima kada se na taksi stajalištu pojavio pas.

Izmoren i žedan molećivo je gladao u ljude a onda je šef u PREMIER taksiju, Radovan Zarić, prišao, nahranio i napojio vučijaka koji mu je nakon toga uskočio u gepek auta. Shvatajući da se radi o dresiranom psu Zarić ga je odveo u veterinarsku stanicu gde su pomoću čipa pronašli vlasnika.

Kada je Ivan Spasić saznao da je Đango živ, odlučio je da priredi iznenađenje porodici kojoj je rekao da u Ivanjicu idu iz nekod drugog razloga.

Susret je bio dirljiv, a Đango se napokon vratio kući.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar