Pokrenula je međunarodnu potragu za nestalim dečkom – pobesnela kad ga je našla

Lifestyle 14. jun. 202212:14 > 12:15
Podeli:
Rachel Waters i Paul McGee Foto: Printscreen

Otišao je u Veliku Britaniju i nikad se nije vratio.

Rejčel Voters (26) je ispratila svog dečka Pola (40) u „posetu“ Velikoj Britaniji u aprilu, i od tada se ne javlja. Šest nedelja kasnije, napisala je poruku u jednoj Facebook grupi i zamolila za više informacija o svom „nestalom“ dečku. Uz objavu je priložila i njihovu zajedničku fotografiju koja je snimljena u Kini i istakla da je „zabrinuta da mu se nije nešto dogodilo“.

„Imam neobično pitanje. Moj dečko Pol Mekgi i ja živimo u Šenženu u Kini. Otišao je kući u Norvič početkom aprila, u posetu, i trebalo je da se do sada vrati u Kinu. Međutim, nije mi se više javio i zabrinuta sam da mu se nije nešto dogodilo. Ako iko ima bilo kakvu informaciju, bila bih zahvalna da me kontaktirate“, napisala je zabrinuta devojka.

Pročitajte još:

Prepoznao ga je prijatelj - njegove žene iz Britanije. Ispostavilo se da se Pol vratio u svoju kuću vrednu 500.000 funti gde živi sa Samantom Širli Overol i njihovo troje dece.

"Nije baš smešno. On ima ženu i decu i trenutno stvarno saosećam s njom. Čini se da on ima drugu devojku u Kini", komentarisao je prijatelj njegove partnerke iz Norviča, prenosi Daily Mail.

Rejčel, koja je donedavno redovno objavljivala smešne videe o neuspešnim dejtovima na YouTubeu, nakon ovog saznanja odlučila je da obriše post. "Đubre prevarantsko", prokomentarisala je na mrežama, a mada svoju situaciju opisuje kao "nesrećnu", navodno je spremna da krene dalje.

Rachel Waters Foto: Printscreen

"Pol i njegova partnerka nisu se videli dve godine. On se nedavno vratio i ponovno su zajedno. Bili su razdvojeni, ali imaju decu. Odlučili su da jedno drugom daju još jednu šansu", rekao je prijatelj blizak paru, a navodno se ove dve ljubavne veze 'nisu preklapale', prenosi Daily Mail.

***

Bonus video: Vlalukin čita Kaporovo ljubavno pismo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar