Huawei Watch GT4 Foto:Promo/Huawei

U doba velikih i brojnih tehnoloških inovacija, često dolazimo u situaciju da se zapitamo da li nam je zaista potreban najnoviji gedžet. Kako bismo doneli pravu odluku, najbolje rešenje je da razmislimo na koji način određeni uređaj može da unapredi kvalitet našeg života. Kada je reč o pametnim satovima, oni imaju mogućnost da iz korena promene našu svakodnevicu – a u ovom tekstu otkrivamo vam i kako je to moguće uz novi Huawei Watch GT 4.

1. Zablistajte u svakoj prilici

Jedan od razloga zašto se možda dvoumite oko toga da li vam je potreban pametni sat jeste što se brinete da li ćete uspeti da ga uklopite uz različite prilike i odevne kombinacije – da li ćete sa njim na ruci izgledati dovoljno profesionalno na poslovnim sastancima ili dovoljno elegantno na važnoj svečanoj proslavi, kao što bi to bio slučaj da nosite tradicionalni sat. Osluškujući potrebe svojih korisnika, Huawei je ovaj problem rešio time što je sve funckije pametnog sata smestio u kućište klasičnog ručnog sata, po čemu je jedinstven na tržištu. Pored toga, Huawei Watch GT 4 nudi fantastični izbor od čak četiri muške i tri ženske varijacije elegantnog dizajna, nudeći vam mogućnost da izaberete onaj koji najviše odgovara vašem stilu, tako da ćete zablistati gde god da se pojavite.

Huawei Watch GT4 Foto:Promo/Huawei

2. Vaš saveznik u organizaciji vremena

Uz dinamičan tempo savremenog života, svima nam je potrebna mala pomoć pametne tehnologije da bismo izašli na kraj sa brojnim obavezama. Telefoni su po pitanju organizacije planova i obaveza odavno zamenili olovku i rokovnik, međutim, pametni satovi idu korak dalje i daju vam mogućnost da pregledate svoju “to do” listu i kalendar uz samo jedan pokret zgloba. Pošto je Huawei Watch GT 4 jedini pametni sat koji je kompatibilan sa svim iOS i Android uređajima, dovoljno je da ga jednostavno povežete sa aplikacijom za kalendar na svom telefonu i sve informacije o predstojećim obavezama i rasporedu biće vam na dohvat ruke u svakom trenutku.

Huawei Watch GT4 Foto:Promo/Huawei

 3. Slušajte svoje telo

Najvažnija obaveza koju ipak često zaboravljamo čak i pored pametnih planera i podsetnika jeste upravo briga o zdravlju. Uz veliki stres koji prati moderan način života, veoma je važno da svakodnevno odvojimo vreme da oslušnemo svoje telo i njegove potrebe, a Huawei Watch GT 4 je tu da vam pomogne u tome. Zahvaljujući unapređenom TruSeen™ 5.5+ algoritmu, uvek ćete biti u toku sa radom svog srca i nivoom kiseonika u krvi, a za žene je tu i precizno praćenje menstrualnog ciklusa. Tu je i poseban monitor za stres, koji takođe nudi anti-stres vežbe za sve situacije kada vam je potrebno da razbistrite misli i povratite balans.

Huawei Watch GT4 Foto:Promo/Huawei

        4. Uživajte u kvalitetnom snu

Kako bismo stvarno bili produktivni, pored dobre organizacije vremena važno je odvojiti vreme za kvalitetan san da bismo se probudili sveži i odmorni. Najnovije Huawei istraživanje o zdravlju “Huawei smartwatches Health Survey 2023” rađeno među populacijom od 18 do 64 godine u osam zemalja u Evropi pokazuje da čak 42% ispitanika smatra da je praćenje kvaliteta i količine sna veoma važna metrika za njihovo zdravlje. Upravo zato Huawei Watch GT 4 i njegova TruSleep™ 3.0 tehnologija nude rešenje za problem sa snom koji pogađa sve veći deo svetske populacije. Huawei Watch GT 4 prikuplja informacije o trajanju i kvalitetu sna u svim njegovim fazama, kao i o kvalitetu disanja, a zatim daje finalnu ocenu, ali i personalizovane savete kako da se budimo odmorniji.

Huawei Watch GT4 Foto:Promo/Huawei

        5. Nešto drugačiji trening

Huawei istraživanje o zdravlju objavljeno danas pokazuje i da je opšte zdravlje važno pitanje za Evropljane, međutim samo 51% njih pokazuje da je zaista zadovoljno svojim fizičkim zdravljem, a zadovoljstvo je posebno nisko kada su u pitanju težina i broj potrošenih i unetih kalorija.
Upravo zato Huawei Watch GT 4 iz korena menja način na koji treniramo. Pored preciznih podataka o treningu, ovaj pametni sat donosi preko 100 sportskih režima, od najpopularnijih sportova do lagane šetnje, tako da nudi mogućnost da otkrijete aktivnost koja vam najviše odgovara i pretvorite trening iz obaveze u zabavu. Takođe, tu je i sistem takmičenja i nagrada, ukoliko ste takmičarskog duha i želite da pretvorite trening u izazov koji će vas podstaći da postižete još bolje razultate.

Zato, ako vam je potreban pametni sat uz koji ćete postići sve svoje obaveze, održati dobru kondiciju, ali takođe odvojiti vreme za sebe i uz sve to izgledati elegantno u svakoj prilici – Huawei Watch GT 4 je idealan izbor za vas.