Foto: nova S

U poslednjoj epizodi popularne satirične emisije „24 Minuta“ pod radnim nazivom „Poslednja predizborna“, voditelj Zoran Kesić udružio je snage sa najvećom online i TV prodavnicom u Srbiji, Shoppster.com, kako bi priredio iznenađenje svom gostu, glumcu serije „Klan“ Feđi Štukanu.

U skladu sa jednom od najdužih tradicija na domaćem medijskom nebu, publika je očekivala šolju kao adekvatan poklon za gosta, ali usledio je obrt – uz, naravno, par biranih duhovitih opaski, Kesić je Feđi Štukanu uručio originalni dres fudbalskog kluba Sautempton!

Pogledajte kako je protekla atmosfera u studiju:

„Sada ja tebi nešto da poklonim. Evo dres, naravno, najlepših boja. Domaći klub je u pitanju – Sautempton“, našalio se Kesić zbog činjenice da je većinski vlasnik ovog kluba srpski biznismen Dragan Šolak.

Takozvani „Sveci“ iz Sautemptona iz dana u dan broje sve više vatrenih navijača iz Srbije, a mnogi i klub sa ponosom nazivaju „srpskim premijerligašem“.

Shoppster.com je zato odlučio da obraduje sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu zvaničnom opremom FK Sautempton. Mogu se naći sve aktuelne varijante dresova, kao i dukserice, šalovi, majice i jakne ovog engleskog kluba.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare