Foto: Promo

Ruku na srce prošla godina nije jedna od najboljih, ali to ne treba da nas spreči da okrenemo novi list i preuzmemo stvari u svoje ruke – i učinimo da 2021. bude godina koju ćemo pamtiti po lepim uspomenama, dobrim odlukama i nezaboravnim iskustvima!

Uz optimizam i malo truda svako od nas može da promeni način na koji će zakoračiti u novo poglavlje. Mogućnosti su beskonačne, mi vam dajemo nekoliko predloga koji vam mogu pomoći da godinu pred nama u startu učinite boljom.

Digitalni sadržaji – Sigurno vam se dogodilo da ste želeli da pogledate video ili pročitate zanimljiv tekst na internetu, da biste tri sata kasnije shvatili da po deseti put gledate isti YouTube klip koji vas iznova, svakog puta nasmeje do suza. Ako je ranije potrošnja gigabajta bila izazov, prve beskonačne tarife su omogućile da rasterećeno komuniciramo i surfujemo internetom po omiljenim sadržajima. Vratite se u neka lepa prošla vremena i poslušajte mudre savete i životne priče „Starih znalaca“, pratite podkast „Bezbedni klinci“ koji se bavi izazovima koje novo doba donosi roditeljstvu, slušajte omiljenu muzika, pogledajte film, koncert ili posetite virtuelnu izložbu… Mogućnosti su brojne.

Ranac na leđa i pravac priroda – Bilo da je sneg ili prolećno vreme uvek prija kada se rad od kuće zameni boravkom u prirodi. Pravi je trenutak da bolje upoznamo svoju zemlju i uživamo u lepotama Srbije. Pouzdanost mreže omogućiće vam neometano obavljanje svih željenih aktivnosti putem interneta, bilo da ste krenuli u osvajanje nekog od najviših planinskih vrhova, istraživanje pećina ili drugih atraktivnih predela naše zemlje. Na taj način doživljeno iskustvo možete odmah podeliti na društvenim mrežama u realnom vremenu i tako pokrenuti svoje prijatelje da učine isto kreirajući uspomene koje nemaju cenu.

Postavite ciljeve – Novogodišnje odluke su postale kliše, posebno ako uzmemo u obzir to koliko ih nehajno, ponekad i brzo prekršimo. Ove godine, umesto da objavite nekoliko „mršavih“ odluka, zapišite svoje ciljeve. Šta zaista želite da postignete ove godine? Da li će biti profesionalnih dostignuća? Lična transformacija? Ako niste tip za pisanje, napravite selfi video. Ništa nije moćnije od toga da se sami sebi obavežete da ćete nešto ostvariti.

Pronađite moralnu podršku – Zajedno možemo više. Pronađite bar jednu osobu koja će vas bodriti. To može biti član porodice, prijatelj ili čak kolega. Uloga partnera nije samo da vas motiviše, već i da vam pomogne da postignete svoje ciljeve – bilo razgovorom, porukama, inspirativnim citatima, video pozivima, podcastom ili audio knjigom. Zato birajte mudro i ostanite on line.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)