kupovina odeće preko interneta
Foto:printscreen/tiktok.com/@annadinh

Naručivanje odeće onlajn može da bude mačka u džaku, pa je tako vrlo moguće da umesto elegantne svetlucave toalete dobijete nešto što bi malo ko obukao. Posebno boli kad to što ste dobili ne vredi ničemu, a košta – mnogo.

Kod naručivanja onlajn uvek postoji malo rizika jer jednostavno nikad ne znate što ćete dobiti. Da biste se osigurali, možete da istražite kompaniju koja nudi proizvod, da proverite koliko je cena razumna i pročitate recenzije proizvoda. Međutim, čak i ako uradite sve to, i dalje možete da dobijete komad koji ne izgleda nimalo onako kako ste očekivali.

Korisnica TikToka po imenu Ana Din nedavno je to naučila na teži način. Ona je potrošila čak 200 dolara na ono što je mislila da će biti divna plava haljina do poda. Ali stiglo joj je nešto sasvim drugačije, prenosi Mirror.

kupovina odeće preko interneta
Foto:printscreen/tiktok.com/@annadinh

 

Pročitajte još:

Ona je na TikToku podelila video u kom je pokazala kako je haljina trebalo da izgleda u odnosu na haljinu koju je dobila poštom i – razlika je prilično evidentna.

Dok je ona koju je naručila elegantna i svetlucava, ona koju je dobila je sasvim prozirna i obična, bez šljokica, a vrlo je diskutabilan i deo preko grudi.

Anin video je pregledan više od dva miliona puta i prikupio je više od 300.000 lajkova.

@annadinh

can’t ever trust ordering dresses online smh ??‍♀️#greenscreen #NBAIsBack #needtoknow #PerfectGifts

♬ original sound – Madeline

Mnoge je nasmejala razlika između haljina, a bilo je i onih kojima nikako nije jasno čime su se vodili u kompaniji koja je poslala haljinu i da li su mogli da naslute reakcije posle svega.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)