Vikendica od 16 kvadrata koja se postavlja za osam sati

Lifestyle 25. feb. 202012:06
Podeli:
Allwood Solvalla kućica, FOTO: allwoodoutlet

Dovoljna vam je ravna površina i nekoliko prijatelja da sklopite preslatku vikendicu čija je cena 6.750 dolara.

Kućica za baštu „Allwood Solvalla“ je od kvalitetnog drveta iz Skandinavije. Njen bezvremenski dizajn ne podleže trendovima i alternativa je klasičnoj brvnari.

Osim što se može koristiti kao mini vikendica od 16 kvadrata, ljudi je koriste i kao gostinjsku kućicu, radni prostor, magacin. Moguće je montirati je i na ravne krovove. Ukoliko je sastavlja nekoliko ljudi, moguće je završiti je za osam sati, a dva odrasla čoveka će je praviti oko dva dana. Uz materijal stiže i uputstvo za slaganje, slično Ikei. Cela konstrukcija je teška 1.125 kilograma.Trenutno nije dostupna na Amazonu, već na sajtu Alwood Outlet.

Jedan kupac koji je napravio kućicu piše u svojoj recenziji:

„Najteži deo je bilo pravljenje temelja. Kuću sam sklopio za dva dana uz pomoć prijatelja. Sve je bilo u delovima koji se lako sklapaju. Drvo je kvalitetno i čvrsto.  Jedini negativan komentar imam na uputstvo. Crteži su bili vrlo zbunjujući i nije bilo dovoljno pisanih uputstava za objašnjenje crteža. Sve mere su bile u centimetrima. Ipak, toplo preporučujem svima koji žele kul kućni ofis, gostinjsku kućicu, skrovište, šta god želite…“