Foto: Twitter printscreen / Xenia

"Biti zdrava, biti zdrava", su stihovi koje cela Srbija pevuši već danima. Konstraktin hit za Evroviziju "In corpore sano" osvojio je naša srca, a o umetnici koja "mora biti zdrava" želimo da saznamo sve. Zašto je mnogima simpatična, pokazuje jedan snimak iz "zelene sobe".

Na Tviteru se od juče šeruje snimak kada Konstrakti koleginica iz benda „Zemlja gruva“, Zoe Kida, čestita pobedu.

Na snimku se vidi kako je umetnica vidno zbunjena i zatečena uspehom.

Onda je drugarici postala sasvim iskreno, urnebesno pitanje: „Šta ću sad?“

Još smešnije je što se takvim pitanjem završava njen veliki hit.

Konstrakta je definitivno najveće iznenađenje Pesme za Evroviziju, a nedavno je otkrila da nije videla pesmu „In corpore sano“ na takvom takmičenju.

Pročitajte još:

„U pitanju je bio suptilni presing mojih prijatelja iz studija Gruvlend, gde je pesma i nastala. Ne krasi me takmičarski duh, i dosta mi je stresna ta vrsta izlaganja. Takođe, mislila sam i da pesmi kao što je ‘In corpore sano’ nije mesto na takmičenju. Moja procena se ispostavila kao pogrešna. Pesma je prošla u uži izbor od 36 pesama i naišla na odlično razumevanje i dobru slušanost. Takmičenje za Pesmu Evrovizije je jedan od bitnijih muzičkih događaja u Srbiji i poslednjih godina je odlično organizovano“, rekla je Konstrakta za Nedeljnik.

Konstrakta je dospela a prvo mesto u trendingu i u celom regionu, pa je u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj takođe jedna od najslušanijih pesama.

Još jedno iznenađenje je što je Konstraktrina pobednička pesma veoma slušana na Malti, gde je na drugom mestu u trendingu, ali i u Norveškoj, u kojoj je na trećem mestu.

***
Bonus video: Konstrakta, prvi intervju nakon pobede na takmičenju za pesmu Evrovizije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare