Melanija objavila šta će posle Bele kuće i svi joj se rugaju

Lifestyle 03. feb. 202113:27 > 13:36
Podeli:
melanija tramp
Foto: ALEX EDELMAN / AFP / Profimedia

Melanija Tramp planira da pojedine stare navike iz Bele kuće zadži i nadalje, iako više nije prva dama SAD. Međutim, reakcije na njenu ideju nisu sjajne.

Uveliko se šuška da Melanija Tramp zapošljava osoblje koje će raditi na njenoj inicijativi Budi najbolji, a koju je počela još dok je njen suprug bio na čelu najmoćnije države sveta. Trenutno, Melanija traži prostor za kancelarije na Floridi.

Pročitajte još:

Kampanja „Budi najbolji“ je poznata kao inicijativa o podizanju svesti protiv zlostavljanja na internetu, mada je obuhvatala i promociju zdravog i uravnoteženog načina života kod dece i borbu protiv zloupotrebe droga.

Međutim, ironija ove kampanje protiv maltretiranja na internetu, koja je vođena iz Bele kuće, jeste to što je postala popularna na Tviteru nakon što je Donald Tramp tvitovao da 16-godišnja aktivistkinja Greta Tunberg „mora da poradi na svojoj kontroli besa“.

Nakon toga Trampu je nedavno blokiran pristup Tviteru pošto je, kako se navodi, pomagao u podstrekivanju nereda na Kapitol hilu, i to tako što je neumorno tvitovao da su ga pokrali na izborima.

Zato je Melanijina ideja da nastavi rad na kampanji Budi najbolji prilično besmislena i kontradiktorna, posebno jer njen muž i dalje tvrdi da su izbori pokradeni i suočava se sa svojim drugim opozivom pred Senatom, pišu na sajtu Indy100.com.

A tviteraši joj zameraju i što do sada nije mnogo učinila, tačnije, ništa, kako kažu, pa ne vide smisao njene inicijative, posebno nakon odlaska iz Bele kuće.

Evo kako je vide u njenoj kancelariji.

Kažu i da je neverovatna farsa to što ona radi jer stoji rame uz rame sa – čovekom koji maltretira na internetu.

U svemu tome ima i onih koji u Melanijinoj kampanji vide njenu ideju da se obezbedi i – pripremi za razod.

Kako bilo, nema sumnje da će joj trebati mnogo truda da ubedi javnost u iskrenost svoje plemenite ideje. A uz Trampa joj to neće ići nimalo lako.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar