Lepi Brka otkriva šta nas čeka u novim Domaćinskim pričama

Lifestyle 10. sep 202012:16 > 12:26
Podeli:
domaćinske priče
Lepi Brka Foto: Zoran Lončarević /Nova.rs

Nakon letnje pauze na Televiziju NOVA S vraća se popularna emisija "Domaćinske priče" autora Nenada Gladića. Lepi Brka za portal Nova.rs otkriva šta sve čeka gledaoce u novoj sezoni.

„Za početak nove sezone Domaćinskih priča spremne su emisije snimljene na Vlasini u Babušnici, Pirotu, i Staroj Planini. Taj deo Srbije ima mnogo toga da ponudi svakom gostu – spektakularnu prirodu, sjajne domaćine i specifičnu, veoma ukusnu hranu“, priča Lepi Brka.

Pročitajte još:

Kako kaže, videćemo kako se u manastiru Sukovo pravi pirotski kačkavalj, kako nastaju limeni šporeti u Babušnici i zašto je pirotska peglana kobasica skupa.

„Recepti se naravno podrazumevaju. Biće tu jagnjetine pod sačem, domaćih lepinje, čorbe od livadskog zelja, sardine od slatkovodne ribe, šuster pite i još mnogo toga. Biće čak i pica sa dinstanom jagnjetinom“, kaže Brka i poziva gledaoce da redovno prate Domaćinske priče na TV Nova S i neće se pokajati.

Vikend izdanje Domaćinskih priča počinje 13. septembra u 12 časova, a dnevne emisije će se emitovati radnim danima od 14. septembra u 15.40 h.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar