Foto: Printscreen TikTok/marthainfused

Polovna stvar uvek ima neku priču.

Žena po imenu Linora Silvermem kupila je u second handu torbicu koja je koštala 6,99 dolara (što je oko 800 dinara), a kad ju je otvorila – nastao je snimak koji je brzo postao hit na TikToku.

Naime, osim što je bila lepa, brendirana i povoljna, kad ju je detaljno pregledala kako bi je oprala, ispostavilo se da torba na dnu krije neočekivano „blago“.

„Torba je bila prljava pa sam mislila da mogu da je očistim… A unutra je koverat sa 300 dolara i pismom“.

U nastavku saznajemo i šta piše u tom misterioznom, rukom pisanom pismu.

Pročitajte još:

„Imam troje dece, daće moje stvari Goodwillu kada umrem. Tako da stavljam njihovo nasleđe u sve moje omiljene stvari.”

Žena koja se potpisala kao Marta objasnila je i kako je „dobila“ torbu – nakon što je otkrila da je njen muž bio sa drugom ženom dok je bila odsutna.

„Ovu Coach torbu mi je dala devojka mog muža pre mnogo godina“, napisala je Marta. „U stvari, došla sam kući ranije iz posete mojim roditeljima u Konektikatu. Mora da je otišla prilično brzo jer je zaboravila torbu i cipele. Nosila sam ovu torbu svaki dan i pitala se da li je moj muž ikada shvatio da je zapravo pripadala njegovoj devojci“.

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound - Be A Martha

Pisamce je završila sa: „Poklanjam je jer moja deca to ne žele. Zato idi kupi sebi novu torbu, voli te Marta“.

Snimak je postavljen pod naslovom: „Proverite mamine torbice pre nego što ih donirate“, a Marta je za Linorine pratioce brzo postala „kraljica“ koja je na kraju ipak pobedila.

@infusedreleaf When you Donate @Be A Martha and slip some $ in the pocket or drawer, with a life lesson you have learned! #getinfused #infusedreleaf #notyourtypicaltopical #lynora #marthainfused ♬ original sound - Lynora Silverman, LMT, MMP

***

Bonus video: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)