foto: CatLife.co / Ferrari / Profimedia

Kolumbijski brend CatLife objavio je post, na svom Instagram nalogu, o svom novom dizajnu kreveta za ljude s mačkama.

Spolja krevet izgleda prilično obično. Napravljen je od drveta i ima nekoliko ukrasnih rupa sa strane. Međutim, kada podignete dušek, vidite tačno zašto su obožavaoci mačaka zaljubljeni u dizajn.

Foto: CatLife.co / Ferrari / Profimedia

 

Umesto uobičajenog praznog prostora, dizajneri CatLife stvorili su skriveni lavirint savršen za mačke. Dok ljudi mogu dremati na vrhu, mačke mogu istraživati, igrati se i opustiti u svom ličnom prostoru. Mnogo zanimljivije od tipičnog praznog prostora ispod dasaka kreveta, ovaj jednostavni lavirint sa rupama zabavlja i štiti mačke.

Foto: CatLife.co / Ferrari / Profimedia

Mačke mogu da uđu u svoje skrovište iz jedne od spoljnih rupa, a zatim se kretati do idealnog mesta. Unutrašnje rupe i dizajn poput lavirinta čine stvari zanimljivim za mačke, a takođe im omogućava da pronađu mali prostor u kojem se mogu osećati posebno bezbedno.

Foto: CatLife.co / Ferrari / Profimedia

Ovaj okvir kreveta savršen je za ljude koji žele razmaziti svoje mačke bez žrtvovanja dizajna enterijera ili udobnosti. Jedini nedostatak je to što ga nije lako očistiti. Moraćete da uklonite dušek da biste počistili mačju dlaku i svako drugo iznenađenje koje vaša mačka odluči da ostavi za sobom. Međutim CatLife već radi na rešavanju tog problema. Oni trenutno kreiraju dizajn koji uključuje hidraulični lift za dušeke kako bi čišćenje bilo mnogo lakše.

***
Bonus video: Kako prebroditi smrt voljene osobe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram