Foto: .shock / Alamy / Alamy / Profimedia

Konobar iz Velike Britanije oduševio je ljude širom sveta načinom na koji je dao otkaz jer mu je šef rekao da mora da dođe da radi na slobodan dan, a to mu je javio u tri ujutro tog istog dana. Osim što je dao otkaz, konobar je objavio i poruke koje su vrlo brzo postale viralne.

„Treba da dođeš danas u smenu od 11 do 22 sata. Imamo event i jednog konobara“, napisao mu je šef u tri ujutro, prenosi Večernji.

Konobar ga je pristojno podsetio da mu je slobodan dan i da ne može da radi. Ton poruka njegovog šefa znatno se promenio – pa mu je poručio kako mora biti „timski igrač“.

„Ne možeš samo misliti na sebe“, napisao mu je, prenosi Mirror. Konobar mu nije ostao dužan:

„Zašto mi tek sad, u tri ujutro govoriš da treba da radim danas u 11 sati? Popio sam nekoliko pića i ne dolazi mi se na posao mamuran da radim toliko dugo na slobodan dan“.

Šef mu je bezobrazno odgovorio kako „nije dobro previše se napiti“.

„Ti to govoriš konobaru da ne pije u svoje slobodno vreme? Želiš li reći i kuvarima da ne jedu kad ne rade?“, upitao ga je u poruci uz emodži smeška.

Naveo je još i to da bi došao da radi da mu je to neko javio to u primereno vreme.

Pročitajte još:

Očito se njegovom šefu to nije svidelo jer mu je napisao da će morati da razgovara o njegovom ponašanju. Konobaru se to opravdano nije svidelo pa je dao otkaz.

„Svuda se traže konobari. Mislim da ću otići da radim na jedno od tih mesta. Dosta mi je tebe“, napisao je, na što mu je poručio njegov šef da će požaliti.

Konobar mu je samo odgovorio: „Poliži mi mi guz***.“ Konobar je podelio poruke na Redditu, nakon čega su se proširile internetom.

***

Bonus video: Maler dana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare