Foto: Shutterstock, Printscreen TikTok/raiwolf99

Fotkanje računa je ovih dana pobovo u trendu, ali ovaj nije ni s Kopa ni sa Zlatibora, već - s Menhetna.

Tiktoker @raiwolf99 već neko vreme se nalazi u Njujorku i posle nekoliko uvodnih klipova na kojima je prezentovao svoj fotografski talenat, rešio je da se „pohvali“ odlaskom u balkanski restoran na Menhetnu i cenama koje su ga tamo dočekale.

Na video klipu koji ima više desetina hiljada pregleda, Vule je prezentovao kako je izgledala jedna fina večera za dvoje, sa sve predjelom, salatama, ćevapima, Karađorđevom, dezertom, pivom i rakijicama. Ukupna cena je – 151,72 dolara iliti 152, kad mu je konobar zaokružio! Iliti ako vam je lakše 16814.24 dinara, po današnjem kursu.

Pročitajte još:

Šopska salata, odnosno jedna porcija je 15 dolara, dve lepinje 16 dolara, Karađorđeva je 24 dolara, a dva puta po deset ćevapa bez pomfrita je 34 dolara. Plus dezert, dve palačinke, krem i plazma, manje veličine, 9 dolara. Jedno pivo je 10 dolara, a dve rakije 20 dolara. Na to se još doda i porez, a onda i bakšiš…

@raiwolf99 ovoliko koštaju ćevapi a da ne dođe pomfrit uz njih... katastroooofa #fyp #foryou #xyzbca #viral #balkan #srbija #crnagora ♬ original sound - Rai Wolf

Barem je bio samokritičan pa je rekao kako je znao šta ga čeka, jer je seo na restoran na Menhetnu. Dodao je i šaljivo da je skup Njujork, skoro pa skuplji od Budve leti.

Naravno, pored brda komentara šta ćeš tamo i vrati se kući, dobili smo i „Ja mislim da čašicu rakije 1000 din neko da oće da mi naplati, tačno bi ga zadavio na mestu“; „Komplet jagnje i prase za te pare ispečes i najedeš se ko stoka“; Deset ćevapa u Bg su oko 5.50eur. S obzirom da su NYC plate sigurno 5x veće, nego u BG, dolazimo do zaključka da je Beograd skuplji od Menhetna„; samo su neki od komentara ispod ovog TikToka.

Pročitajte još:

***

Bonus video: Kafana stara dva veka u Jarmenovcima i dalje prima goste

Komentari

Svi komentari (2)