Život i nije toliko lep: Gde je sad klinac iz čuvenog filma

Lifestyle 22. jan. 202111:09 > 11:15
Podeli:
Život je lep
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

S pet godina bio je zvezda filma "Život je lep" koji je osvojio tri Oskara. Đorđa Kantarinija pamtimo kao preslatkog dečaka koji je u tom ostvarenju glumio sina Roberta Benjinija i zauvek osvojio srca publike.

Od tada do danas Đorđo je nastavio da se bavi glumom, a za italijanski „Il Messaggero“ ovih dana je otkrio da tokom pandemije daje svoj doprinos borbi protiv kovida.

„Ovo je težak trenutak za umetnike, treba se snaći. Ako možeš da daš svoj doprinos u borbi protiv kovida 19 – utoliko bolje. Pozorišta su zatvorena, i jako je teško dobiti posao u nekom filmu“, kaže 29-godišnji Đorđo.

Dečak iz Život je lep
Foto: Bianchi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od kada je postao globalno poznat u petoj godini, Đorđo je nakon „Život je lep“ dobio i svoju veliku holivudsku ulogu u „Gladijatoru“ Rasela Krouva. Posle toga je imao još nekoliko uloga i učestvovao je u jednom italijanskom šou programu, ali nikad nije ponovio uspehe iz detinjstva.

Pročitajte još:

A onda je u nekom trenutku otišao iz rodne Italije u Ameriku gde je pokušao da se probije. Provodio je vreme na relaciji Njujork – Los Anđeles do pandemije, kad se vratio u italijanski Viterbo.

„Trenutak kad je posao počeo da usporava izgledao je kao odlična prilika da počnem da volontiram. Sarađujem u pronalaženju kontakata zaraženih. Izabrao sam da budem na prvoj liniji i pomognem“, izjavio je Đorđo.

On radi 35 sati nedeljno zajedno sa bratom, volontira u kol centru koji ulazi u trag kontaktima obolelih od kovida 19.

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar