Julius Meinl poklanja 25.000 kafa ovog vikenda – nadoknadimo propuštene trenutke druženja!

Lifestyle 10. jun. 202111:48
Podeli:
Foto: Promo

Petak, subota i nedelja - 11. 12. i 13. juni - to su dani tokom kojih nam Julius Meinl poklanja kafu i druženje u omiljenom kafiću! Mi biramo hoćemo li na kafu povesti nekog dragog ili potpunog neznanca i tako sklopiti novo poznanstvo!

Šta se dešava od petka do nedelje?

Julius Meinl, poznati austrijski proizvođač espreso kafe, pokrenuo je veliku akciju Say, Hello! svuda u Evropi. Ideja je da se zavrti krug poklanjanja espreso kafe, a evo i kako: Julius Meinl je vlasnicima lokala sa kojima inače sarađuje poklonio određenu količinu espreso kafe a oni od te kafe pripremaju besplatan espreso za svoje goste!

I Srbija se priključila ovoj akciji i to pod sloganom – “Reci, ćao!”.

Foto: Promo

Kad ovog vikenda dođete u kafić na Julius Meinl espreso, dobićete vaučer za još dve Julius Meinl espreso kafe. Eto sjajne prilike da nadoknadimo neke od brojnih momenata za druženje uz kafu koje smo tokom protekle godine propustili. Jer, znamo koliko nam ovakvi momenti oplemenjuju svakodnevni život.

Julius Meinl na ovaj način želi da podrži i ugostitelje, iza kojih je teška poslovna godina, ali i da proslavi povratak druženja u kafićima, ono što nam je svima toliko nedostajalo.

Ovog vikenda svratite u kafiće u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Bačkoj Palanci, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Novim Banovcima, Kraljevu, Smederevu, Novom Pazaru, Prokuplju, u kojima se inače služi ova kvalitetna kafa, uz kupljeni espreso, dobijate vaučer za još dve Julius Meinl espreso kafe.

Na ovom linku pogledajte koji lokali učestvuju i gde možete dobiti vaučer za besplatnu kafu.

Foto: Promo

Pre nego što je odlučio da pokrene ovu akciju, Julius Meinl je okupio tim istraživača koji je, na osnovu ankete građana u Beču, Milanu, Londonu i Bukureštu, procenio da smo tokom godinu dana pandemije propustili da popijemo čak MILIJARDU šoljica kafe u svojim omiljenim kafeima. A jedna milijarda nepopijenih kafa proizvela je čak 13 milijardi popuštenih prilika za druženje i uspostavljanje novih kontakata. Neverovatan broj, zar ne?

U ovom nesvakidašnjem istraživanju više od 80 odsto građana je potvrdilo da razgovori sa prijateljima na kafi i sklapanje poznanstva sa novim ljudima u kafićima, imaju pozitivan uticaj na njihov život i blagostanje.

Ovog lepog junskog vikenda pronađite lokal u blizinii u kom se služi Julius Meinl čuveni espreso, uživajte u šoljici dobre kafe a onda produžite uživanje – druženjem sa nekim vama važnim, Julius Meinl časti!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar