Istina o tangu u skafanderima u laboratoriji Vatreno oko

Lifestyle 31. dec. 202014:58 > 15:20
Podeli:
Foto: Printscreen/Facebook/Tango Natural Beograd

Video iz beogradske laboratorije za dijagnostiku kovida u kom medicinsko osoblje u skafanderima pleše tango je jako brzo postao viral. Marija Rajičić koja u snimku pleše, za naš portal otkriva kako je zapravo došlo do ove gotovo filmske scene.


 

„Snimak je nastao krajem maja u laboratoriji Vatreno oko, na kraju smene, poslednjeg dana volontiranja. U tom trenutku laboratorija radi punom parom već mesec dana zahvaljujući naučnicima iz raznih oblasti – molekularni biolozi, biolozi, biohemičari, veterinari…Oni su praktično pustili laboratoriju u rad, a potom i obučili medicinsko osoblje koje je uspešno nastavilo sa testiranjem.

Pročitajte još:

Broj zaraženih se značajno smanjivao, pa tako više nije bilo potrebe da volontiramo. Ples je došao spontano kao proslava te male pobede, podelili smo ga sa tangerosima ali vrlo brzo je postao viralan.

Verovatno zato što nosi dozu optimizma i vedar duh uprkos neizvesnosti, strahu, umoru, skafanderima i izolaciji.

Ljudima su više nego ikad potrebne pozitivne i ohrabrujuće poruke jer – lepota će spasiti svet“, rekla je za naš portal Marija Rajičić sa kojom je u videu plesao Ivan Životić.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar