slagalica
Jelena Simić, Foto:Privatna arhiva

Voditeljka Jelena Simić je novo/staro lice popularnog TV kviza Slagalica. I otkad se iznova pojavila u ovoj emisiji, mnogi se pitaju da li je to privremeno ili ostaje na duže da vodi omiljeni porodični kviz. Za portal Nova.rs Jelena govori o Slagalici, a otkriva i da li bi se ofarbala u plavu boju, koja je zaštitni znak njenih koleginica iz emisije.

Jelena se u Slagalici prvi put pojavila prošle godine, a sada kada se vratila, pitaju se mnogi da li je tu samo trenutno ili ostaje. Kako saznajemo, ona je tu da ostane, i to nakon što se vratila sa porodiljskog odsustva, te ćemo je u narednom periodu redovno gledati u Slagalici.

Pročitajte još:

Kažu mnogi da je Jelena pravo osveženje za Slagalicu, između ostalog i jer je, za razliku od Marije Veljković, Milice Gacin i Kristine Radenković, Jelena – brineta.

„Pokušala sam ranije da budem plavuša, ali nije mi išlo. Čak sam imala i pramenove jedno vreme, ali nikako mi to ne stoji. Ovo je moja prirodna boja kose, ne farbam se, lenja sam za to. Biti plavuša je zahtevno, morate stalno da se farbate i brinete o tome, a i plava boja jednostavno ne ide uz moj lik, imam tamne oči“, kaže za portal Nova.rs Jelena, koja je rodom iz Sarajeva, a udata je za profesora Dragana Simića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

Komentari

Svi komentari (5)