Istarski vinar otkrio šta Vučić zaista misli o malvaziji

Lifestyle 06. mar. 202120:50
Podeli:
Bruno Trapan. Foto: Robert Anic/PIXSELL

Pošto je Aleksandar Vučić Istarsku Malvaziju nazvao vinom ''koje ništa ne valja'' usledile su brojne reakcije. Poznati istarski vinar otkrio je koliko zapravo Vučić voli malvaziju, ali i druge sorte.

Srpski predsednik Aleksandar Vučić je za istarsku malvaziju izjavio da je to “vino odvratno i niko ne može da ga pije“. Na reakcije nije trebalo dugo čekati.

Pročitajte još:

Za Glas Istre celu situaciju je komentarisao poznati istarski vinar Bruno Trapan koji je „raskrinkao“ Vučića, prenosi Dnevnik.hr.

„Interesantno je da se Vučić setio baš malvazije, očigledno mu je u glavi radi nečeg. Verovatno zato što se naša vina odlično kotiraju na srpskom tržištu“, započeo je Trapan.

Zatim je dodao da je prisustvovao na večeri kada je Vučić degustirao malvaziju i potvrdio je da mu se svidela.

„Sedeli smo sto do stola, sasvim slučajno. Bilo je to pre desetak godina povodom jednog sajma u Beogradu. I Vučić i njegova ekipa tom su prilikom probali istarska vina i bili su više nego zadovoljni.

Pohvalili su ne samo malvaziju, nego i ostale istarske sorte od više proizvođača. Bilo je tu i Matoševića, Coronice, Kozlovića… Ne znam što se u međuvremenu promenilo“, zaključio je.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar