Foto:printscreen/tiktok.com/@happines_zagreb/

Dobrodošli u restoran u kom platite da bi vas vređali.

Hrvatica Ines Gerl (34)  bila je pre par dana na službenom putovanju u Mančesteru, a kako se našla u mesto u kom se nalazi „najbezobraznji“ restoran na svetu – Karen’s diner, odlučila je da ga poseti.

Ona je za portal Nova.rs podelila svoju priču o ovom, kako kaže „trenutno najviralnijem restoranu na svetu“.

Pročitajte i:

„Posetili smo Karen’s diner. Njihov moto je fantastična hrana i grozno osoblje. Bezobrazni su, spori, bahati, neumesni i prosti. U principu platite da vas vređaju, ali to je tek početak.

Odmah na ulazu nas je domaćica počastila sočnim uvredama, te nam stavila kape sa uvredama. Na jednoj je pisalo ‘Gurni prst u struju’, na drugoj ‘Svi moji prijatelji su izmišljeni’, a na mojoj da mi „Intimni delovi izgledaju kao raskupusareni kebab“.

Rekla nam je i da želi da nam bude grozno te da ne smemo dirati osoblje i ponadati se da ćemo izgubiti nevinost ovde.

@happines_zagreb Doslovno smo išli u Manchester samo zbog ovog iskustva. Nešto najbolje ikad. Svatko dobije finu porciju uvreda @Karen's Diner @Karen's Diner Manchester #karen #manchester ♬ original sound - happINES🍀

Cenovnike su nam bacali na pod i naterali da ih pokupimo. Pitali smo za dodatne umake, pa nam je konobar rekao da odemo sami u kuhinju kako bismo ih uzeli, i pokazao nam je srednji prst.

Nakon nas je u restoran ušao jedan stariji gospodin kom su dali papirnate ubruse i sredstvo za čišćenje da sam očisti sto pre nego sedne dok je konobarica sedela i odmarala noge.

Izvadila sam telefon i počela da snimam, ali me je opet dočekala porcija uvreda. Rekli su mi da snimam za svoja tri i po foloversa na TikToku. I da prestanem da snimam konobaricu, te da priznam da sam se zaljubila u nju.

Sto do nas je neko slavio rođendan, pa je osoblje izaslo i slavljeniku poželelo sve najgore.

@happines_zagreb we visited the most viral restaurant at the moment, the one and only: @Karen's Diner #karen #manchester #restaurant #funny #unitedkingdom ♬ original sound - happINES🍀

A da, vegani dobiju poseban tretman uvreda ovde. Svi im moraju izviždat.

Inače, hrana je stvarno ukusna, burgeri, krilca i pice,  i cene su vrlo prihvatljive. A, mi smo došli u Mančestar zapravo samo zbog ovog iskustva“, ispričala je Ines svoj doživljaj iz ovog čudnog restorana.

Nego, da li biste i vi želeli da posetite ovako jedno mesto?

***

BONUS VIDEO: Rusi došli da navijaju za Srbiju u Kataru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare