Gorica Nešović
Gorica Nesovic

Gorica Nešović otkrila kako izgleda jedan njen dan.

Novinarka i voditeljka Gorica Nešović, poznata po radio-emisiji „Buđenje“, koju vodi sa kolegom Draganom Ilićem, za Danas je otkrila kako izgleda jedan njen običan dan – koji počinje već u 4 ujutru.

„Nikada nije sve idealno. Nekada sam imala snage, a nisam imala vreme. Sad imam vreme, ali nemam snage. Idealno bi bilo da imam radijski studio u kući, da mogu sama da biram muziku, da pravim doručak zajedno sa slušaocima, da sedim u papučama i majici… Moj posao na radiju je sastavni deo mog života, ne kapiram ga kao kao obavezu, nego kao potrebu“, objasnila je Gorica.

Jutarnja kafa u pet ujutru

Obično mi jutarnja kafa bude i jedina u toku dana i zato mi je vrlo važna. Njoj dajem najviše vremena. Probudim se u četiri ujutro, na miru je pijem do pet sati, a onda sledi spremanje za radio i za novi dan. Kad se vratim kući, malo dremnem, spremim nešto za jelo, blejim, telefoniram (naročito u ovo još uvek doba korone)… Gledam TV, trešti mi muzika da imam osećaj neke gužve, a u principu vodim vrlo dosadan život. Nekada i to prija i svakako je bolje od loših iznenađenja.

Najveći deo vremena kao „kućna buba“

Mnogi mi zavide jer imam dosta slobodnog vremena. Kad završim jutarnji radio-program, praktično sam slobodna. Ali, nije uvek bilo tako. Ovo je đavo došao po svoje. Pre godinu dana sam imala operacije na oba oka, pa sad vidim 50 odsto, tako da mnoge stvari koje sam radila sada ne mogu. Najveći deo vremena provodim kao prava kućna buba, ali važno mi je uvek bilo da mogu samu sebe da zabavim.

Pročitajte još:

Košutnjak i Manjež

Omiljen mi je uvek Košutnjak. U Pionirskom gradu sam provodila svaki vikend u detinjstvu. Sada je to ruina, ali i dalje ima lepih održavanih delova – milina jedna usred Beograda. Volim Manjež, volim neka obična mesta koja osvanu u dvorištu između zgrada gde može da se „čuje“ život.

Na Tasosu nema sela gde nisam zavirila

Godinama već letujem u Grčkoj. Najčešće sam išla na Tasos, jer se relativno brzo stigne. Nema sela u koje nisam tamo zavirila. U mladosti sam volela Hvar, Brač, Pelješac, Korčulu… I te mirise i dalje imam u sećanju. Na zimovanje ne idem, uvek jedva čekam da prođe zima, a na more sam nekada išla i dva puta godišnje – na početku i na kraju sezone.

Šta bira od hrane, koji su joj filmovi za sva vremena i kako izgleda plej lista od juče, pročitajte na sajtu Danasa.

***

Bonus video: Istinita priča o Duhu sa Ade Ciganlije

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram