Foto: RTS

Učesnici u kvizovima svakako moraju da se prihvate one stare delbojevštine “ko ne riskira, ne profitira” ako žele da pobede, ali ponekad i oni odu predaleko, misleći da će odgovor biti nešto, što je gotovo nemoguće.

U novom izdanju jednog od najpopularnijih kvizova, Slagalica, jedan od takmičara je želeo da da tačan odgovor, a napravio je gaf zbog kog je postao hit na društvenim mrežama.

Kako to obično biva, poslednja igra u kvizu su uvek Asocijacije, u kojoj se često odlučuje ko će na kraju odneti pobedu. Tako je plavi takmičar požurio i rešio da da konačan odgovor na prvu asocijaciju, za koju nije bilo šanse da bude tačno, ali je on ipak rekao i sad je postao klip na internetu.

Pročitajte još:

Naime, takmičari su otvarali polje po polje, davali pogrešne i tačne odgovore na rešenja kolona, a Veljko, plavi takmičar je, kada su bile otvorene kolone s pojmovima krava i jež, pokušao dati konačan odgovor na asocijaciju.

“Da nije sisa?” upitao je Veljko, a voditeljka je brzo rekla “ne” i probala da nastavi dalje i prebacila na crvenog takmičara. Veljko je na kraju ipak pogodio da je rešenje bilo “more” i odneo je pobedu. Ipak, “šteta” je već učinjena, snimak emisije ubrzo se proširio društvenim mrežama.

***

Bonus video: Priča posle koje vam Slagalica više neće biti ista

Komentari

Svi komentari (0)