Raskrinkan prljavi trik influensera uz koji lažiraju luksuz

Podeli:
Foto: Printscreen/TikTok/the7angels

Ništa nije onako kao što izgleda - posebno kada je reč o prizorima iz života koje postavljamo na društvene mreže. Otkriven je još jedan prljavi trik kojim se koriste influenseri kako bi ljudi mislili da imaju privatne avione.

Zanimanje influensera u većini slučajeva znači da ono što objavljujete na mrežama mora biti savršeno. Od onoga što jedete, u čemu spavate, trenirate, izlazite, čime se vozite. Naravno, imperativ je imati privatni avion, ili bar prijatelje koji sebi mogu da priušte ovaj luksuz – pa su slike iz takvog okruženja „obavezne“ za sve glamurozne influensere.

Naravno, mnogi od njih  nikada nisu ni prišli privatnim avionima, ali su našli način da javnost ubede da ipak tako putuju svetom. Naime, postoji studio koji je uređen kao unutrašnjost privatnog aviona, a koji influenseri mogu da iznajme za slikanje.

Ovaj studio koristile su američke influenserke Kenedi Sajmon, koja ima preko milion pratilaca, kao i Azra Mian, koja ima oko 90 hiljada fanova na Instagramu.

*

View this post on Instagram

nExt StOp

A post shared by Azra (@azra_mian) on

Studio se iznajmljuje u Los Anđelesu preko platfome Peerspace, a sat vremena slikanja u lažnom privatnom avionu košta 64 dolara. Svaki detalj je savršeno odrađen da imitira avion – od okruglih prozora do specifičnog osvetljenja.

View this post on Instagram

We love us ?? @azra_mian @mikeilaj

A post shared by The 7 Angels ?? (@thee7angels) on

*

View this post on Instagram

Fly ?? @aisha_mian @islandkiss

A post shared by The 7 Angels ?? (@thee7angels) on

Pročitajte još:

Naravno, influenserke nigde nisu navele da se radi o studiju, a ne pravom privatnom avionu – ali očigledno se na internetu pre ili kasnije sve sazna, pa će im se ovakva laž verovatno obiti o glavu. One već gube pratioce, a zasuli su ih i negativnim komentarima.

Ovo nije prva replika privatnog aviona – 2017. mediji su pisali o projektu The Private Jet Experience koji je kreirao umetnik Meti Mo. On je takođe ponudio savršenu imitaciju luksuza, u vidu umetničke instalacije koju je izlagao te godine na više lokacija širom sveta.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar