Fotkao se 10 godina svake nedelje i pokazao promene

Podeli:
transformacija izgleda
Foto: Printscreen/YouTube/Niall Gray

Jedan tinejdžer je iz zabave počeo da se fotografiše jednom nedeljno, a onda se sve pretvorilo u pravi zadatak koji je shvatio ozbiljno. Zahvaljujući tom njegovom poduhvatu sada možemo da vidimo kako nam se lik menja s godinama.

Od tinejdžerskog doba, pa do srednjih dvadesetih ljudi se jako promene. Osim oblačenja i frizure, menjaju nam se i crte lica, postaju malo grublje… Kako bi pratio svoju promenu i razvoj, Nial Grej je počeo da se svake sedmice fotografiše kada mu je bilo samo 14 godina.

Pročitajte još:

Sada, kada je napunio 24, napravio je kratak video-zapis u koji je stavio baš svaku od tih fotografija.

„Sve je počelo kada sam se igrao efektima veb kamere na računaru. Palo mi je na pamet da bih mogao da se svake nedelje fotografišem da vidim da li izgledam drugačije od ponedeljka do nedelje – naravno, nije bilo razlike. Ipak sam nastavio da to radim, a kako su godine prolazile, počeo sam da koristim i druge uređaje, pa se kvalitet fotografije poboljšava od početka do danas – što možete jasno da primetite u video-zapisu“, rekao je za Bored Panda.

Nial kaže kako je ponekad bilo smešnih i neugodnih situacija kada je trebalo da se fotografiše.

„Bio sam s devojkom na odmoru, a u jednom trenutku sam je zamolio da se skloni kako bih ja napravio selfi. Nije joj bilo jasno šta se događa dok joj nisam objasnio.“

Otkrio je i da ne planira da stane s fotografisanjem, ali da će da napravi novu frizuru i neke veće promene u izgledu kako bi novi video-zapis bio zanimljiviji.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram