Par
Foto: Shotshop GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Rupe u zakonu su nekada pravi džekpot za sve one koji su dovoljno srećni da ih pronađu. Jedna osiguravajuća kuća je jednu takvu rupu platila nekoliko miliona.

Osiguravajuće društvo „Geico“ trenutno je upetljano u aferu u kojoj su učestvovali muškarac i žena (u sudskim spisima poznati kao M.B. i M.O). Žena M.O. tražila je odštetu zbog Humanoidnog papiloma virusa (HPV), u Americi najčešće seksualno prenose infekcije.

Ona kaže da je to rezultat nezaštićenog seksa sa M.B. u automobilu krajem 2017. godine, kada je on navodno znao da je pozitivan na virus, ali joj to nije rekao. M.O. dobila je dijagnozu 2018. Pošto je vozilo bilo osigurano od strane „Geico“ kuće, u februaru ove godine je od kompanije zahtevala izmirenje nadoknade u iznosu od nekoliko miliona dolara – i zapretila tužbom.

M.O i M. B. tražili su tačno 5.2 miliona dolara od „Geico“ osiguranja, i strogu anonimnost u medijima.

Na presudu se još uvek čeka, ali u slučaju piše i da je M.O. imala više seksualnih partnera u tom periodu i da se ne može tačno utvrditi kada se zarazila virusom, zbog čega su karte, za sada, na strani osiguravajuće kuće. Mada, istini za volju, sve je moguće uz dobrog i maštovitog advoakta.

***
Bonus video: Kako prebroditi smrt voljene osobe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)