Dajte predmetima drugu šansu – budite deo Loctite izazova

Lifestyle 16. maj. 202215:10
Podeli:
Loctite izazov, Loktatj izazov, PR
Foto: Promo

Popravka polomljenih predmeta može predstavljati izazov koji sa sobom nosi brojna pitanja, a ona se najčešće odnose na efikasnost lepkova, njihov način upotrebe, kao i kako se odlučiti za najbolji. Odgovor na ova pitanja stiže nam iz kompanije Henkel, čiji brend Loctite u svom asortimanu ima više vrsta lepkova, za različitu primenu, u zavisnosti od materijala i površine koja se lepi.

Kako bi podstakao više popravki, a manje bacanja proizvoda, brend Loctite je pokrenuo „Reci Da” izazov kojim vas poziva da popravite predmet po izboru ili da mu date novu namenu, a zatim da fotografiju proizvoda podelite na sajtu www.recidaloctite.rs. Za svaku podeljenu fotografiju Loctite će zasaditi jednu sadnicu drveta, sa ciljem da ih ukupno bude 2.000. Na ovaj način se zajedničkim snagama doprinosi očuvanju životne sredine. Učesnici izazova su takođe u prilici da osvoje vredne nagrade, a izazov traje do 29. maja.

Pre nego što bacite predmet, žašto ne pitate sebe: da li se može popraviti ili čak poboljšati? Kako da izaberete odgovarajući lepak pogledajte ovom linku i pružite predmetima drugu šansu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar