Buntovna evropska princeza: Živi na farmi i gaji koze

Podeli:
princeza monako
Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Beatris Boromeo deo je čuvene kraljevske porodice iz Monaka i snaha princeze Karoline. Uprkos tome što pripada prestižnoj familiji, ona živi po svojim pravilima. Obožava da boravi na farmi, da proizvodi sopstveni sir i povrće, a voli i da se brine o domaćim životinjama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beatrice Borromeo (@bborromeo1)

Snaha princeze Karoline od Monaka, lepa Beatris, zvezda je najnovije naslovnice magazina L’Officiel Monaco, za koji je dala ekskluzivni intervju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beatrice Borromeo (@bborromeo1)

 

Pročitajte još:

Ona je tada pak otkrila manje glamurozne detalje svog života. Nedavno je ova radijska i televizijska novinarka postala zaštitno lice za Dior, u čijim je kreacijama i pozirala za pomenuti magazin. Supruga Pjera Kasiragija, majka dvoje dece, najčešće vreme provodi – u polju.

Supružnici imaju krave, koze, ovce i konje, pa im briga oko njih oduzima dosta vremena tokom dana. Uz to, Beatris radi od kuće i većinu svojih sastanaka odrađuje putem video-poziva. Uz poslovni tempo uskladila je život na farmi na jugu Francuske, gde sa suprugom uzgaja svoj sir, povrće i sanja snove o proširenju poslovanja.

„Sada u svoju biografiju mogu da dodam i da znam da sečem nokte kozama“, ispričala je princeza koja uspešno usklađuje porodični život sa svojom karijerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beatrice Borromeo (@bborromeo1)

Koliko joj je stalo do sopstvene afirmacije, govori i to što je Beatris uz sav posao koji ima odlučila i da lansira dečju knjigu „Captain Papaya and Greta“, prenosi portal Gloria.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar