Besna kola i jahta - ilustracija
Besna kola ispred jahte - ilustracija; Foto: Milena Boeva / Alamy / Alamy / Profimedia

Svratite nekad na Instagram stranicu Rich Kids of Balkan.

„Rich Kids of Balkan“ je stranica rođena na talasu popularne „Rich Kids of Instagram“, na kojoj su mladi bogataši šokirali javnost bahanalijama u gomilama para, besnim kolima, avionima, rekama šampanjca… Ova ide na sličan fazon, ilustrujući, kako je navedeno u opisu, „život nedodirljive balkanske omladine“. i u tome više ide u parodiju.

Pročitajte još:

Ipak, ako očekujete da ćete u finišu letnje sezone na ovoj stranici naći neku istinsku egzotiku i uživanje do daske na luksuznim jahtama, mogli biste da se iznenadite. Umesto fotki s plaža, nasmejanih, preplanulih lica i prizora ludih žurki sa bazena, koje se ovih dana mogu videti kod one „obične“ omladine, „bogatim klincima Balkana“ izgleda nije mnogo ni do plivanja, ni do egzotike, ni do žurke, ni do krstarenja.

Na prvom mestu su automobili kojim baš vole da se pohvale, doduše i u svakom drugom delu godine. Kao da more nisu ni videli, iako su, na primer, boravili u Budvi, već su celo leto proveli u svojim fensi mašinama.

*

*

Ipak to ne znači da im se ne desi neka luda žurka sa šampanjcem i Supermenom…

…Ili provod za pamćenje pored bazena.

Pa, kad pomislite kako vam je leto na izmaku prošlo bezveze, kako niste dovoljno uživali na plaži i u moru, kako niste iskoristili lepo vreme za izlaske i druženje – zamislite kakav je to „život nedodirljivih“ ako su im ovo najjače fotke s letovanja.

***

Bonus video: Jahta Romana Abramoviča uplovila u Tivat

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar