Svi ga se pribojavamo.

Astrolozi za sam kraj decembra upozoravaju da se pripremimo na neočekivane troškove, kvarove i ljubavne drame. Poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini nastupa od 29. decembra 2022. godine i izgleda da će se planeta komunikacije kretati unazad do 18. januara 2023.

Osim što taj nesrećni retrogradni Merkur može da, po običaju, posluži kao objašnjenje za sve promašaje koji bi eventualno mogli da nas zadese, pitanje koje stoji jeste – kako ga što bezbolnije „preživeti“?

Nije tako problematično, ali treba paziti na neke stvari i dodatno ih promišljati, objasnio nam je Dušan Jurić u podcastu „Život na srpskom“.

„Kasniće prevoz, avioni, tehnika… Svaki retrogradni Merkur je poziv da ti to popravljaš pre nego što se desi. Onda servisirajte kompove, krenite ranije… Ja znam mnogo ozbiljne ugovore i poslove koji su sklopljeni tokom retrogradnog Merkura“, objašnjava Jurić. Prema njegovim rečima „retrogradnost“ zahteva „da prođeš ponovo“ nešto.

„Koga mrzi da prolazi ponovo, on ne treba ni da sklapa taj ugovor. Kad je retrogradno, zapravo je bitnije da se bavimo time, jer nas vraća na temu. A ne da je odložimo.“

Pogledajte celo gostovanje Dušana Jurića u „Životu na srpskom“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar