Foto: Promo

Gledaoci televizija Nova sinoć od 20.30h sati imali su priliku da prate poslednju, 15. epizodu prve sezone serije „Vreme smrti“ koja se može pohvaliti fenomenalnim rezultatima gledanosti.

Od 4. do 27. marta, TV Nova je svakog dana u terminu emitovanja serije bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, sa prosečnim šerom 12,58%, prema podacima TV Beat-a.

Celu sezonu obeležili su brojni pozitivni komentari publike, a rezultati dolaze kao još jedna potvrda kvaliteta programa televizije Nova. Adaptacija romana „Vreme smrti“ u seriju, u produkciji United Media i uz izvršnu produkciju Eye to eye, predstavlja jedan od najvećih produkcijskih poduhvata na ovim prostorima.

Tokom 200 snimajućih dana, ekipa od 400 glumaca i nekoliko hiljada statista, predvođenih kreatorom serije Goranom Šušljikom i rediteljem Ivanom Živkovićem, snimila je 1200 stranica scenarija na nekoliko stotina lokacija širom Srbije.

Vreme smrti Foto:Promo

Radnja serije smeštena je u vreme Velikog rata i prati najdramatičnije i najuzbudjivije događaje odigrane na ovim prostorima, čiji junaci nisu samo čuvene vojskovođe i političari koji su vodili zemlju u verovatno najkompleksnijoj istorijskoj poziciji Srbije, već mnogobrojne uzbudljive sudbine naizgled običnog čoveka u zastrašujućim okolnostima.

Goran Šušljik Foto: Dragan Mujan

Glumački ansambl predvode Žarko Laušević i Miki Manojlović, dok su u glavnim ulogama Dragan Mićanović, Svetozar Cvetković, Nina Janković, Teodora Dragićević, Denis Murić, Radovan Vujović, Voja Brajović, Pavle Mensur, Boda Ninković, Slavko Štimac, Milan Marić, Goran Šušljik, Andrija Milošević, Nikola Rakočević, Ljiljana Blagojević. 

Predrag Miki Manojlović Foto: Kadar iz serije ,,Vreme smrti“

Scenario potpisuju Sanja Savić Milosavljević i Đorđe Milosavljević, dok je Nikola Pantelić, zajedno sa Šušljikom, izvršni producent. Šušljik i reditelj Ivan Živković prethodno su ekranizovali već dva Ćosićeva romana – „Koreni“ i „Vreme zla”.

Foto: Vreme smrti/promo

Hvala na poverenju i ostanite uz Novu kako biste prvi saznali kada se očekuje i nastavak serije „Vreme smrti“!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Bonus video: Vreme smrti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare