Foto: E-Stock/Ivan Dobricic, Printscreen

Prvi put mi se dogodilo da smo snimanje počeli minutom ćutanja, u čast Nenada Nenadovića, kaže za Nova.rs glumac Miloš Vlalukin nakon odlaska kolege i prijatelja.

Glumac Nenad Nenadović preminuo je prekjuče u 57. godini od posledica koronavirusa u kovid bolnici Batajnica, gde je sedam dana bio priključen na respirator.

Nenadov kolega iz pozorišta „Boško Buha“ i iz TV serije „Igra sudbine“ Miloš Vlalukin skrhan je posle vesti o smrti.

– Prvi put mi se dogodilo da smo snimanje počeli minutom ćutanja. Bilo je to u čast Nenada Nenadovića na setu serije „Igra sudbine“ i mog dragog kolege iz ansambla Pozorišta „Boško Buha“. Njegov odlazak je potpuno nenadoknadiv, i za porodicu, i za ansambl, kao i za polaznike glumačke škole za decu koju je godinama držao za decu – rekao je za Nova.rs glumac Miloš Vlalukin.

Nenadović je u glumačke vode zakoračio kao 11-godišnjak ulogom u čuvenoj dečjoj seriji „Vaga za tačno merenje“, a ljubimac publike je postao kao Lale u filmu „Boško Buha“ i Moljac u seriji „Povratak otpisanih“.

Vodio je više od hiljadu dečjih emisija među kojima su najpopularnije „Zooteka“, „Pet-šou“ i „Fazoni i fore“, a poslednjih godinu i po dana igrao je negativca Tomasa Brunera u seriji „Igra sudbine“.

Bio je stalni član pozorišta „Boško Buha“ i rekorder po broju predstava u tom teatru u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 komada. Dobitnik je više nagrada, među kojima su tri „Buhine“ za predstave „Tri musketara“ i „Princ – arkadna avantura“.

Bonus video:

Teško da će se pojaviti novi Nenad Nenadović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar