Nikola Vranjković Foto:Nemanja Đorđević

Muzičar i autor Nikola Vranjković objavio je novi video spot za pesmu "Večernja zvona", čiju režiju potpisuje Boško Đorđević, saopštila je diskografska kuća "Multimedija mjuzik".

Za produkciju video spota za pesmu „Večernja zvona“ bili su zaduženi sam Đorđević i Fakultet dramskih umetnosti Beograd. Spot, sniman u Boru je, zapravo, jedanaestominutni film koji je ujedno bio i diplomski rad Boška Đorđevića na FDU.

– Dosta materijala je snimljeno dok još nisam ni planirao da u video ubacim bilo kakvu muziku. Kada sam Nikolinu pesmu stavio preko već montiranog materijala, neke stvari su se jednostavno pronašle – reči su autora video spota, Đorđevića, dok je Nikola Vranjković podsetio da je reč o jednoj od najvažnijih pesama sa njegovog albuma „Veronautika“:

– Jedna od najvažnijih pesma sa albuma „Veronautika“ nedavno je dobila i svoj kvalitetan koncertni miks koji se nalazi na aktuelnom trostrukom koncertnom albumu „Biološki Minimum“. Za spot je, ipak, korišćena studijska verzija pesme – objasnio je Vranjković, dodavši da je „prelepim videom album `Veronautika` konačno zaokružen u jednu celinu“.

Podsetimo, Nikola Vranjković je pred kraj prošle godine objavio trostruki koncertni album „Biološki minimum“, koji je snimljen u decembru 2019, na prednovogodišnjem nastupu u Kombank dvorani.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare