Samjuel L. Džekson, Antonio Banderas, Salma Hajek i Rajan Rejnolds u filmu "Telohranitelj mafijaševe žene"; Foto: Taramoun film / Promo

U četvrtak 24. juna u 20 časova u Kombank dvorani biće upriličeno Veče komedije - premijera filma "Telohranitelj mafijaševe žene" sa Rajanom Rejnoldsom i Salmom Hajek, kojoj će prethoditi polučasovni stend-ap šou Filipa Ugrenovića.

Akciona komedija „Telohranitelj mafijaševe žene“ (Hitman’s Wife’s Bodyguard) je nastavak filma „Mafijaški telohranitelj“ (Hitman’s Bodyguard) Patrika Hjuza iz 2017. o telohranitelju Majklu (Rajan Rejnolds) koji štiti osuđenog ubicu Darijusa (Samujel L. Džekson) na putu do Međunarodnog krivičnog suda u Hagu, gde ovaj treba da svedoči.

U drugom delu Majkl i Darijus su se ponovo našli u misiji opasnoj po život. Ovoga puta Darijusova žena Sonja (Salma Hajek), ozloglašena međunarodna prevarantkinja, moli Majkla za pomoć u oslobađanju Darijusa iz ruku drugih mafijaša.

Dok Brajs dolazi na ivicu nervnog sloma zbog svoja dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa, najavljuju iz distributerske kuće „Taramaunt film“.

U zabavnom i smrtonosnom zločinu Rejnoldsu, Džeksonu i Hajekovoj pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u ulozi koja za sada ostaje misterija. U epizodnim ulogama pojavljuju se i Dragan Mićanović, Tom Hoper, Ričard E. Grant, Garbijela Rajt…

Pre filma, u 20 časova, svoj stend-ap šou izvešće radio voditelj i komičar Filip Ugrenović. On će kroz primese sarkazma, ironije, surovosti modernog društva, ali i pitkog humora, obraditi tematiku iz filma, navodi se u saopštenju Kombank dvorane.

Pre stend-ap šoua i projekcije filma, za sve posetioce će od 19.30 biti organizovan i koktel druženja u holu ispred Velike sale Kombank dvorane.
Karte za Veče komedije u prodaji su na blagajni Kombank dvorane i prodajnim mestima Tickets-a.

 

Filip Ugrenović je poznati beogradski voditelj na radiju, što kako kaže, znači da zasigurno nije dovoljno lep za televiziju. Objašnjava da ga je muka naterala da makar mora biti duhovit. Što ne znači da je uspeo.

Ima bradu, nema kosu. Ima stomačinu, nema apetita. Ima devojku, mada joj još to nije rekao. Čovek kod koga je sve naopako. I zlo.

Živi na Konjarniku, a ne navija za „Partizan“. Rođen u istoj ulici gde i Viktoriba i Tozovac. Nažalost, nikad ih nije upoznao. Ili na sreću, ako pitate njih.

Scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, voditelj kvizova i zaštitni glas Radija 3. Stend-apom se bavi pet godina i za to vreme nasmejao je mnoge ljude od Triglava do Đevđelije, tvrde organizatori.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar