Ser Entoni Hopkins
Ser Entoni Hopkins; Foto: Profimedia.rs

Glumac Entoni Hopkins (82) provodi dane društvenog distanciranja uz klavir, sa mačorom u krilu koji "pazi na njega".

Oskarovac je u sredu postavio na svoje profile na društvenim mrežama snimak kako sedi za klavirom, u društvu mačora. „Niblo pazi da ostanem zdrav ali zahteva da ga zauzvrat zabavljam“, napisao je kao prateći komentar.

Glumčeva suprug Stela Hopkins rekla je za „Pejdž siks“ (Page Six) da je „Toni dobro“, da je uglavnom kod kuće sa njom i Niblom u Malibuu, i da vreme provodi tako što „slika, svira klavir i čita“.
Hokpins je u intervjuu 2012. priznao da je kao mali hteo da bude kompozitor.
– Postao sam glumac igrom slučaja. Dobio sam stipendiju za koledž muzičkih i dramskih umetnosti, u nadi da će me primiti na muzičke studije. Ali sam završio kao student glume i evo me kako sam u tome 50 i kusur godina – dodao je.
Na svom Tviter profilu sebe opisuje sledećim redom: umetnik, slikar, kompozitor, glumac na filmu, u pozorištu i na televiziji.
Nibla je usvojio dok je snimao film u Budimpešti. Konsijerž hotela u kojem je odseo doneo ga je na molbu prijatelja da pokuša da ga udomi. Entoni i Stela su kupili igračke i opremili celu jednu prostoriju za mače. No, kako se nije javio nijedan odgovoran i pouzdan vlasnik, odlučili su da ga ponesu sa sobom, kući u Ameriku.
Niblo je na kraju završio kao model na nekoliko Hopkinsovih slika i redovan je „epizodista“ u video-zapisima koje Entoni postavlja na društvene mreže.

View this post on Instagram

Enjoying my art studio on this quiet Sunday.

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

U decembru je u magazinu „Intervju“ (Interview) koji je s njim radio Bred Pit, izjavio da je većina njegovih prijatelja umrla i da sada u svemu drugom traži „iluziju“ života.
– Ona je u mojoj mački, u psu, ona je u tebi. Kako drugačije? Gledam mačora kako skače na onaj tanani ispust na kaminu. Istina, on ne ume da napiše knjigu, ne zna ništa o filozofiji ili mateatici, ali kako mu, dođavola, uspeva to? Zapanjujuće – izjavio je Hopkins.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram