Scena iz filma Smrt na Nilu Foto:Promo/MCF MegaComFilm

Jedna od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi "Smrt na Nilu" uskoro dolazi na veliko platno. Nakon savremene ekranizacije "Ubistva u Orijent ekspresu" 20th Century Studios nam ponovo dokazuje zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svetu.

Reditelj i glavni junak filma – Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu „Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu. Ubica je jedan od vas“, poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno preispitivanju i bežanje nije moguće.

Scena iz filma Smrt na Nilu Foto:Promo/MCF MegaComFilm

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

Scena iz filma Smrt na Nilu Foto:Promo/MCF MegaComFilm

U ulogama tajanstevnih, misterioznih i mutnih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot („Čudesna žena“, „Brzi i besni“), Armi Hamer („Zovi me tvojim imenom“, „Hotel Mumbaj“), Rouz Lesli („Igra prestola“), Rasel Brend i Ema Maki („Seksualno obrazovanje“).

Pomoćnik detektiva iza kog ne stoji nerešen slučaj, Bouc, njega tumači mladi britanski glumac Tom Bejtman, koji je svoje glumačko umeće dokazao u filmu „Ubistvo u Orijent ekspresu“, kao i „Da Vinčijevim demonima“, ali i seriji „Vašar taštine“.

Publika će film „Smrt na Nilu“ moći da očekuje od 10. februara u bioskopima širom Srbije.

Bonus video: Volt Dizni – Život ispunjen maštom i misterijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar