Sa monodramom Josipa Pejakovića "Oj, živote", koju sam adaptirao, režirao i u kojoj igram, gostujem u Teatrijumu, pozorištu Tihomira Stanića, najavio je glumac Džek Dimić u "Probudi se".

Gost emisije „Probudi se“ bio je dramski umetnik koji gradi uspešnu karijeru u Americi već duže od dve decenije. Gledali smo ga u popularnim TV serijama u Holivudu, ali u poslednje vreme je sve više prisutan i u domaćim serijama. Osim što uvek radi na više paralelnih projekata za mali i veliki ekran, ovaj glumac će gostovati 14. avgusta u Beogradu sa monodramom „Oj, živote“. Takođe, 22. avgusta nas očekuje i premijera novog filma „Požuda“.

– Sa monodramom Josipa Pejakovića „Oj, živote“, koju sam adaptirao, režirao i u kojoj igram, gostujem u Teatrijumu, pozorištu Tihomira Stanića. Što se tiče serije „Požuda“, to je naš prvi projekat koji je većinski na engleskom jeziku, igram profesora komparativne književnosti Majkla Melonea iz Njujorka, koji je gostujući profesor na Univerzitetu u Beogradu – kaže Džek Dimić za „Probudi se“.

Kompletno gostovanje Džeka Dimića je u gornjem snimku.

Bonus video: Andrej Šepetkovski – glumac u „SLUŽBI“ pisanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar