Srđan Koljević Foto: Petar Markovic/ATAimages

Poznatom filmskom scenaristi Srđanu Koljeviću je neophodna transplatacija jetre i potreban je donor, saopštio je preko društvenih mreža glumac Milan Marić.

„Srđanu Koljeviću neophodna je transplantacija jetre. U krugu porodice nema kompatibilnog donora. Traži se živi donor krvne grupe 0, prosečne građe, a podudarnost se utvrdjuje analizom krvi. Procedura podrazumeva donaciju dela jetre: operaciju i oporavak u bolnici nedelju dana. Donoru se jetra regeneriše u celini u roku od 6-8 nedelja. Ako ste krvna grupa 0 i želite da budete na listi potencijalnih donora, kontaktirajte Bojana Vuletića na tel +381 64 1714 993“,  uputio je poziv glumac Milan Marić na društvenim mrežama.

Srđan Koljević (Sarajevo, 1966) srpski je filmski scenarista, reditelj i vanredni profesor na Katedri za dramaturgiju Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu. Jedan je od najaktivnijih i najnagrađivanijih scenarista u Srbiji i regionu i višestruki dobitnik svih nacionalnih priznanja za stvaralaštvo u oblasti filmskog scenarija.

Sam je režirao dva filma po sopstvenom scenariju: „Sivi kamion crvene boje“ i „Žena sa slomljenim nosem“.

Bonus video: Milan Marić – beogradska premijera filma „Toma“

Komentari

Svi komentari (0)