Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Tom Kruz i Nacionalna vazduhoplovna i svemirska administracije dogovaraju se o snimanju filma u kosmosu, preneli su svetski mediji, pozivajući se na poruku Džima Brajdenstina, zvaničnika Nase, na društvenim mrežama. Producent bi, navodno, trebalo da bude multimilijarder Ilon Mask.

„Nasa se raduje saradnji sa Tomom Kruzom na snimanju filma u svemirskoj stanici. Potrebni su nam popularni mediji da inspirišu nove generacije inženjera i naučnika kako bi Nasine ambiciozne planove pretvarali u stvarnost“, napisao se Brajdenstin na Tviteru.

Brajdenstin nije otkrivao više detalja, ali je njegov tvit usledio nakon što je magazin „Dedlajn“ objavio svoja saznanja o tome da se Tom Kruz  i vlasnik „Spejseksa“ Ilon Mask dogovaraju oko nečega što bi trebalo da bude prvi dugometražni film snimljen u svemiru.

Mask nije zvanično potvrdio da će producirati taj film, ali je u odgovoru na Brajdenstinov tvit naveo: „Biće to baš zabavno!“

Cela ideja je još u zametku, preneo je „Dedlajn“ u ponedeljak, a Kruzovi predstavnici nisu hteli da komentarišu saznanja novinara.

Tom Kruz (57) trenutno čeka nastavak snimanja sedmog nastavka „Nemoguće misije“, prekinutog zbog pandemije koronavirusa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar