Foto: Konstantin Kondrukhov

Posle niza domaćih izvođača ruski post pank bend Ploho najnoviji je sastav koji se predstavlja u okviru serijala Balkanrock Sessions, saopštili su organizatori ovog muzičkog serijala.

Bend Ploho na nastupu u okviru serijala Balkanrock Sessions donosi publici melanholičnu atmosferu iz hladnog i mračnog Novosibirska. 

I dok ime benda na ruskom znači „Loš“, to se ne može reći za njihovu svirku i muziku. Uz svedeni lo-fi zvuk, Ploho publiku vodi kroz post-sovjetsko vreme puno kriminala i društvenog haosa, a stihovi samo dodatno potcrtavaju život u tom vremenu.

Grupa postoji jednu deceniju, tokom koje su objavili deset albuma. Poslednje izdanje „Kogda duša spit“ (When the Soul Sleeps) objavljeno je za kanadsku diskografsku kuću „Artoffact Records“.

Ploho u okviru nastupa na Balkanrock Sessions izvodi neke od najnovijih hitova poput „Zamykanie cepi„, „Idi i smotri“ i „Ne budem proŝatʹsja”, koje se nalaze na tom poslednjem albumu.

Foto: Konstantin Kondrukhov

Osim što su svirali, članovi Ploha su svašta otkrili i u intervjuu u okviru ovog serijala, koji se može videti na zvaničnom Jutjub kanalu

Do sada su u okviru ovog serijala nastupali Bjesovi, Obojeni program, Eyesburn, Nikola Vranjković, Ida Prester…

Bonus video: Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar