Serije, serija, filmovi, film
Foto: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Stephanie Branchu / Netflix / The Hollywood Archive / Avalon / Supplied by LMK / IPA / IPA / Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Velika imena poput Benedikta Kamberbača i Kirsten Danst naći će se u najnovijem filmu Džejn Kampion "The power of the dog", Lili Kolins se vraća u novoj sezoni "Emili u Parizu", a Henri Kavil u dugoočekivanom nastavku hit serije "Veštac", snimljene prema istoimenim knjigama Andžeja Sapkovskog, piše Time.

Striming servis Netflix najavio je bogat program za decembar koji će uključiti dugoočekivane filmske naslove koji su već sada favoriti za Oskara, zatim nastavke brojnih serija poput poslednjeg dela „La casa de papel“ koji je izašao danas!

Piter Fridlander iz Netfliksa predstavio je premijere brojnih serija, kao i povratak favorita poput „Locke & Key“ i „The Umbrella Academy“.

„U mojih deset godina na Netflksu, bilo je uzbudljivo videti iznenađenje, šokirane tvitove, smešne mimove i strastvene teorije inspirisane našim serijama“, napisao je Fridlander u postu na svom blogu.

Izdvojili smo nekoliko naslova od kojih se najviše očekuje u decembru:

„Power of the dog“ 

Vestern rediteljke Džejn Kampion je izašao prvog decembra, a zasnovan je na istoimenom romanu iz 1967. godine. Benedikt Kamberbač igra Fila, strogog, ali harizmatičnog vlasnika ranča koji ne podnosi novu ženu svog brata koja je u njihovu kuću došla sa sinom tinejdžerom. Fil je nepopustljiv u svojim naporima da ih oboje ponizi i omalovaži, međutim vrlo brzo menja mišljenje kada upoznaje njenog sina. Strani mediji već predviđaju Kamberbaču nominaciju za Oskara.

La casa de papel

Netflix je objavio poslednjih pet epizoda poslednje, pete sezone španske serije „La Casa de Papel“, planetarnog hita koji je zaludeo milione. Nakon premijere novih epizoda, tvorci su otkrili da će 2023. godine izaći korejska serija koja će pratiti život jednog od glavnih likova – Berlina. Na zvaničnom Tviter nalogu objavljeno je da će uloga Berlina pripasti glumcu iz drugog Netflixovog hita „Squid Game“. U pitanju je Park He-so, koji je u pomenutoj seriji tumačio lik Čoa Sang-voa.

 

„The Unforgivable“, 10. decembar

Sandra Bulok se vraća na Netfliks, posle njenog hit filma „Bird Box“, koji je bio jedan od najgledanijih ostvarenja 2020. godine.  Ovoga puta njen lik izlazi iz zatvora posle odsluženja kazne i pokušava da se ponovo integriše u društvo. Mesto koje je nekad zvala domom, sada je osuđuje, a jedina nada da se iskupi je da pronađe svoju mlađu sestru, koju je ostavila iza sebe.

The Witcher (2. sezona), 17. decembar
Henri Kavil se vraća na male ekrane u dugoočekivanom nastavku hit serije „Witcher“, snimljene prema istoimenim knjigama Andžeja Sapkovskog.

„Emili u Parizu“ 22. decembar

Emili postaje sve bolja u snalaženju u Parizu, ali se i dalje muči sa tamošnjim načinom života. Nakon što je upala u ljubavni trougao sa komšijom i svom prvom drugaricom Francuskinjom, Amerikanka je rešena da se usredredi na posao, koji postaje sve komplikovaniji.

Dont look up (24. decembar)

Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens glume astronome koji pokušavaju da upozore čovečanstvo na približavanje komete koja će uništiti Zemlju. U ovoj crnoj komediji igraju i Meril Strip, Kejt Blanšet, Džona Hil i Timoti Šalame.

 

The Lost Daughter (31. decembar)

Rediteljski prvenac glumice Megi Džilenhol, snimljen je na osnovu istoimene knjige Elene Ferante. Priča, u kojoj glavne uloge tumače oskarovka Olivija Kolman i Dakota Džonson, prati profesorku kojoj odmor na plaži dobija mračni preokret kada upoznaje mladu majku sa detetom koja u njoj budi duhove prošlosti. Ovom ostvarenju već predviđaju blistavu budućnost na dodeli Oskara.

Bonus video: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar