Foto: Emily Aragones / Everett / Profimedia

Nakon jedne šale koju je Džerod Karmajkl napravio tokom dodele Zlatnih globusa na račun Toma Kruza, isplivao je snimak u kome Set Rogen objašnjava kako je Kruz pokušao da ga vrbuje u sajentologiju.

Naime, Džerod Karmajkl bio je voditelj dodele i u jednom trenutku se pojavio sa tri statuete, za koje je rekao da su to baš one koje je Kruz demonstrativno vratio 2021. zbog kritika da u organizaciji koja stoji iza dodele nema raznolikosti.

Karmajkl je rekao da bi bilo dobro da se statuete zamene za bezbedan povratak Šeli Miskavidž. Ona je supruga Dejvida Miskavidža, lidera sajentološke crkve, koja nije viđena u javnosti od 2007, za koju mnogi veruju da je nestala ili nešto još gore, uprkos tvrdnjama policije.

Tada je ponovo isplivao snimak Seta Rogena koji je u podkastu Hauarda Sterna rekao da je Kruz svojevremeno pokušao da mu objasni istinu o sajentologiji, a sve to u prisustvu reditelja Džada Apatoua.

„Ako mi date da vam kažem o čemu se zaista radi… Ako mi dozvolite, samo mi dajte 20 minuta, da vam zaista kažem u čemu je stvar, reći ćete ‘Nema je*ene šanse’“.

Rogen kaže da su se i on i Apatou pogledali i da se tada upitao da li je dovoljno mentalno jak da ga ne uvuku u sve to, jer ako su uvukli Kruza, mogu svakoga, ali je Apatou odgovorio: „Ajde bolje da pričamo o filmovima i tako tome“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar