Bajaga i instruktori Foto: Promo

Jedan od najvećih pop-rock bendova “Bajaga i Instruktori”, održaće koncert povodom 40 godina postojanja benda u subotu, 31. avgusta od 18 časova, na beogradskom Hipodromu.

Nakon koncerta u aprilu u MTS Dvorani, koji je rasprodat za manje od 24 časa i na kojem će se svirati samo pesme sa prvog albuma “Pozitivna geografija” kao omaž prvog velikom koncertu iz 1984. godine, koncert na Hipodromu biće jedna posebna prilika za osvrt na 40 godina izuzetne karijere i susret sa vernom publikom koja se očekuje iz raznih delova regiona i sveta.

Rođendansko druženje s Momčilom Bajagićem Bajagom i članovima benda Bajaga i Instruktori Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Koncert počinje od 18 časova, s obzirom na veliki broj gostiju, dugu listu pesama. Bend će izvesti pesme koje nikada do sada nije svirao uživo, zatim one koje retko svira na koncertima, ali i sve one koje je nemoguće izostaviti, nezamenjive himne koje su “Bajagu i Instruktore” učinile omiljenim bendom generacija.

U okviru te turneje, beogradski Hipodrom sprema se za nezaboravno veče i
veličanstveni letnji koncert povodom ovog velikog jubileja. Brojni gosti i set-lista puna iznenađenja, sastavljena od numera sa 13 studijskih albuma benda, deo su programa.

Karte su od danas u prodaji preko efinity.rs i tickets.rs servisa.

Bonus video: Bajaga i instruktori slave 40. rođendan 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar