Dizajn: Radenko Topalović

Knjige novinarke Jelene Obućine „O njima zbog nas“ i karikaturiste Predraga Koraksića Koraksa „Bez reči“ koje je izdala Danasova izdavačka kuća „Dan Graf“ biće u prodaji tokom Sajma knjiga na štandu onlajn knjižare Makart, u Hali 4 Beogradskog sajma.

Knjige će se prodavati po sajamskim cenama – zbirka Obućininih uvodnika iz emisije „Pregled dana“ po ceni od 999 dinara, monografija Koraksovih karikatura za 1.199 dinara.

Za sve koji kupe obe knjige omogućena je specijalna cena od 999 + 999, odnosno za 1.998 dinara za oba izdanja.

Najave koje Obućina pisala za “Pregled dana“ Newsmax Adria, pretočene su pre šest meseci u njenu prvu knjigu “O njima zbog nas“– jer su prethodno učinile da sa nestrpljenjem čekamo večernji informativni program. Nakon prvog tiraža koji je prodat u celosti, Danasova izdavačka kuća odštampala je nove primerke specijalno zbog Sajma knjiga koji se ove godine održava od 23. do 30. oktobra.

Obućina će na štandu Makarta potpisivati svoje knjige u petak 28. oktobra od 18 do 20 časova.

Knjiga Koraksovih karikatura izdata je u junu ove godine uoči 25 rođendan alista Danas. Predrag Koraksić oštrinom, britkošću, bistrinom i preciznošću, uspeva i danas, na izmaku svoje devete decenije, da uhvati sve naše mane imene, mada, ruku na srce, prvih je mnogo više nego drugih.

Bonus video: Podcast „Snaga Uma“ – Jelena Obućina