Darko Rundek Foto:Mountain Music Fest

Jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u našem regionu, počeo je juče na Divčibarama, a 2.500 posetilaca pevalo je i plesalo uz stare i nove hitove.

Pop duo Dolores otvorio je osmo izdanje ovog butik festivala, nakon kog su na Glavnu binu u podnožju ski staze stupili rokeri iz grupe Bjesovi.

Dolores Foto:Mountain Music Fest

Prvo veče MMF-a obeležilo je nastup Rundeka&Ekipe, koji zajedno sa 2.500 posetilaca pevali i plesali uz stare, ali i hitove sa poslednjeg albuma. Žurka je spektakularno završena uz MKDSL-a i njegovu „Kluboslaviju“, koji je ljubitelje miksovanog jugoslovenskog rok, pop, ali i narodnog i etno evergrina zagrejao na planinskom „densfloru“.

Festivalske kapije danas su otvoreno od 12 časova, a posetioce svih uzrasta očekuje bogat kreativni, naučni, avanturistički i sportski program. Drugi dan MMF-a obeležiće, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus i Prti Bee Gee, a za dobar elektronski zvuk biće zaduženi momci iz White City Soul-a, Dirty Hairy, DJ Chivare i Đorđije Stajkić. Na najmlađoj bini, Brezi, nastupiće Milovan i prijatelji, Funkier Project, Nevena Jeremić i Luton&Šćepine vragolije.

MMF Foto:Mountain Music Fest

Festival traje do nedelje, 13. avgusta, Mountain Music Festa će zatvoriti Peđa Radović i DJ Velle.

S obzirom na popunjenost smeštajnih kapaciteta na Divčibarama, organizatori skreću pažnju svim posetiocima da mogu besplatno da kampuju u neposrednoj blizini festivala.

Bonus video: Darko Rundek na Arsenal festu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar